fbpx
Artikel

Zorg voor voldoende opbergruimte in badkamer


Veel mensen denken als eerste aan een fraai ligbad of inloopdouche en douchekop met massagestralen zodra de badkamer vernieuwd wordt. Maar minstens zo belangrijk is om die massa spulletjes netjes en handig op te ruimen. Wist u dat een gemiddeld gezin met 2 kinderen minstens 10 handdoeken en 24 verschillende type verzorgingsproducten in de badkamer laat slingeren. Dat kan efficiënter…

Bij de inrichting en indeling van de badkamer is het van belang om van tevoren een inventarisatie te maken hoeveel spullen elk gezinslid daar gebruikt en waar je die het handigst kan opbergen. Een badkamer wordt dagelijks gebruikt en rommel maken ligt daarbij de loer. Dat risico verminder je door van tevoren een duidelijk opbergplan te hebben voor alle badkamerspullen. Dat plan heeft een direct verband met het gedrag van de gezinsleden in de badkamer. Met de uitkomsten is het makkelijker om slimme opbergoplossingen te ontwikkelen die ook Badkamerdepot.be te bewonderen zijn.

Inventarisatie

Vraag je je af: hoe vaak gebruik je je badkamerspullen en waar berg je die het liefst op? Een fles wc-reiniger heb je waarschijnlijk minder vaak in de hand dan een tube tandpasta. En je zult de handdoeken vaker vervangen dan je scheermes. Spullen die je dagelijks gebruikt wil je onder handbereik hebben. Incidenteel gebruikte items zet je verder en dieper in de badkamermeubels weg.

Het badkamermerk Sphinx heeft er zelfs een wiskundige berekening op losgelaten over de gewenste reikwijdte van badkamerspullen.

Deze tekst is verzorgd door onze partner