fbpx
Edities

Installatie – nummer 01 – 2021

In deze editie

De eerste editie van vakblad Installatie van dit jaar verschijnt op vrijdag 5 februari. Met hierin een goed gesprek met Marcel de Graaf, directeur van Premium Parts. Hij laat zien waarom met revisie nog een wereld te winnen is. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Samen één bron

Een bodembron voor de warmtepomp is een dure en complexe aangelegenheid. In Terborg worden jaren-60-woningen gasloos gemaakt door woningen een diepe bron te laten delen. Hoe werkt dat?

Drijvend en duurzaam

Een zelfvoorzienende wijk van woonboten. Dat vraagt om slimme oplossingen met betrekking tot nutsvoorzieningen en duurzame oplossingen voor verwarming, tapwater en ventilatie.

Ombouw naar waterstof

Wat komt er kijken bij een huisinstallatie, wanneer een woning geschikt gemaakt wordt voor een waterstofketel? We mochten in Uithoorn over de schouder van de installateur meekijken.

Installatie Trends 2021

De glazen bol van Installatie: wat worden de trends het komend jaar? Verder geeft Stefan van Maasakkers ondernemerstips. Eén daarvan brengen we in praktijk: kijk vooruit.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Installatie.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Installatie.nl en lees het vakblad online.