fbpx
Edities

Installatie – nummer 08 – 2020

In deze editie

De laatste editie van vakblad Installatie van dit jaar verschijnt op vrijdag 11 december. Hierin een groot decemberinterview met Doekle Terpstra van Techniek Nederland. Coverstory is een uitgebreid gesprek met Renzo van Heusden, directeur van Bonarius. Over de beste ketelprestaties tegen een zo laag mogelijke kostprijs gedurende de hele levensduur, data-analyse en het zo slim mogelijk inzetten van monteurs. In zijn ‘zwermaanpak’ komt het allemaal samen. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

De drive van Doekle

Hoe gaat dat nu, dat lobbyen? En waar haalt Doekle Terpstra de energie vandaan? Een openhartig interview met de Techniek Nederland-voorzitter, die er vier jaar bij aanknoopt. “Handhaving is de zwakke schakel van de Gasketelwet.”

Behaaglijke glazen toren

Hoe krijg je een tot kantoor herbestemde watertoren met glazen gevels zowel verwarmd als gekoeld? De installateurs van de Watertoren in Hazerswoude hebben naar eigen zeggen regeltechnisch het bijna onmogelijke gerealiseerd.

Zonnestroom zoekt opslag

Met een zonnestroominstallatie kan je je overtollige stroom nu nog op financieel aantrekkelijke wijze terugleveren aan het net. Dat stopt. Wat zijn naast dure batterijen de opties om de energie op te slaan voor toepassing van je huis?

Topcoaches voor talenten

Met een paar goede handjes alleen ben je er nog niet. Leerlingen klaarstomen voor een toekomst in de installatietechniek is een kwestie van binden en boeien. We spraken drie topcoaches: hoe houden zij de jongelui binnenboord?

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding