fbpx
Edities

Installatie – nummer 03 – 2021

In deze editie

Vrijdag 30 april ligt de derde editie van het vakblad Installatie bij u in de bus. Hierin leggen we het vergrootglas op de energiebufferende techniek met faseovergangsmaterialen. Hoe werken die PCM’s eigenlijk? En hoe kun je daarmee energie besparen?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Betaalbaar energieneutraal

Een ondergrondse energiebuffer, zonne-energie en warmtepomptechniek. In Helmond staat de opmaat naar geprefabte, energieneutrale sociale huurwoning met een nieuw installatieconcept.

Lekker thuis

Thuiswerkend Nederland kijkt op tegen de aankomende hitte in zolderkantoortjes. Hoe kun je met kleine maatregelen de thuiswerkplek behaaglijk en koel maken?

Blijven verbeteren

Elk miniem detail op de werkvloer wordt bestudeerd en zo mogelijk verbeterd. Business Unit Manager Alex Walraven van Nijburg Klimaattechniek is een echte perfectionist.

Hoe presteren installateurs?

De prijzen zijn sterk verbeterd, de winsten zijn hoog. De jaarlijkse benchmark van installatiebedrijven laat zien dat de branche in de lift zit. We zetten de aandachtspunten op een rij.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Installatie.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Installatie.nl en lees het vakblad online.