fbpx
Nieuws

Binnenkort ontvangt Wasco de 50.000e bezoeker in het Wasco Energie Centrum. Wasco heeft de afgelopen negentien jaar wekelijks tientallen vakmensen mogen ontvangen en mogen informeren over duurzame innovaties en technieken.

Op 20 januari 2000 opende het Wasco Energie Centrum haar deuren. Het doel van Wasco was om een informatiecentrum te ontwikkelen met een showroom vol duurzame mogelijkheden en om de bezoeker gedegen advies te kunnen geven.

Het kenniscentrum

In het centrum staan apparaten werkend opgesteld, waardoor ook de functies daadwerkelijk getoond kunnen worden. De technische adviseurs van Wasco kunnen berekeningen voor de klanten maken en hen ondersteunen bij technische vraagstukken en subsidieaanvragen.

Zo blijft de installateur op de hoogte van de modernste duurzame energiesystemen. Er worden al jaren themadagen, workshops en trainingen gegeven op het gebied van energiebesparende technologieën. Op verzoek van klanten organiseert Wasco ook maatwerk kennissessies. Daarnaast maken ook fabrikanten, brancheorganisaties en kennispartners gebruik van deze locatie.

WasCollege

Sinds dit jaar is het Wasco Energie Centrum de opleidingslocatie voor het WasCollege. Sinds januari is Wasco daarmee niet meer alleen groothandel, maar ook officieel geaccrediteerd opleider. Het bedrijf is gestart met nieuwe vakopleidingen om installateurs klaar te stomen voor de energietransitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.