fbpx
Nieuws

A-serie met koudemiddel R-32

De A-series van Sky Air leveren een hoog rendement en gebruiken technologie met variabel koudemiddel (VRT) van Daikin om het comfort en de flexibiliteit te optimaliseren. De nieuwe range, ideaal voor stadscentra en stedelijke zones, biedt de stilste oplossing voor klimaatregeling op de markt.

Het biedt controle via mobiele telefoon of een tablet met de nieuwe intelligent Tablet Controller (iTAB) en de cloud-service van Daikin. Zo is het mogelijk om bij meerdere locaties het energieverbruik te verlagen.

Display

De nieuwe serie is eenvoudig te installeren, waardoor de totale planning en installatie eenvoudiger wordt. Het product heeft één ventilator tot 14 kW. Het is snel te installeren, door de vooraf gevulde leiding, die tot 40 m lang kan zijn.

Het vernieuwde voorpaneel zorgt voor eenvoudige toegang tot essentiële onderdelen van het systeem. Het nieuwe display heeft zeven segmenten voor het eenvoudig ontdekken van fouten en systeeminstellingen. De ingebouwde lekdetectie verhoogt de betrouwbaarheid, omdat er minder controles ter plaatse nodig zijn.

Hoog rendement

De zeer efficiënte swingcompressor is specifiek ontworpen en geproduceerd voor koudemiddel R-32. De bluevolution technologie heeft een energierendement tot A++ (SEER tot 7,7). Hierdoor zijn de bedrijfskosten lager en heeft het een lagere impact op het milieu. Het is betrouwbaar in alle weersomstandigheden dankzij de nieuwe koudemiddeldoorgangen. Doordat de elektrische onderdelen door het koudemiddel gekoeld worden, heeft het lagere onderhoudskosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.