fbpx
Nieuws

Atag en Elco gaan samen

Atag Verwarming en Elco Heating Solutions gaan per 1 februari 2018 samen. Zo ontstaat er per 1 februari  2018 één bedrijf dat in de utiliteitssector zowel wandhangende- als vloerstaande hoogvermogen verwarmingstoestellen aanbiedt.  Beide bedrijven zijn onderdeel  van de internationale Ariston Thermo Group.

Elco, bij veel installateurs bekend vanwege de Rendamax-toestellen voor groot vermogen, is vooral bekend van haar maatwerk verwarmingsoplossingen voor de utiliteit. Het bedrijf levert ketels, warmtepompen en zonthermische oplossingen voor de internationale markt. De productie van de toestellen blijft in Kerkrade en zullen in Nederland onder het merk Atag worden verkocht. Het Limburgse bedrijf wordt wel vanuit Atag’s hoofdvestiging in Lichtenvoorde aangestuurd. Van hieruit worden ook de Nederlandse verkoop- en service-activiteiten gecoördineerd.

Carl Berlo-CEO ATAG Verwarming: “Deze samenwerking is voor beide partijen een grote sprong vooruit. ELCO en ATAG passen uitstekend bij elkaar. Het wordt mogelijk om de markt van hoog vermogen toestellen vanuit een vernieuwend perspectief te benaderen”.

De eerste invulling hiervan is te zien op de VSK 2018, die gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht van 6 februari – 9 februari 2018. Hier zullen ook de eerste warmtepompen voor particuliere toepassing van Atag te zien zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.