fbpx
Nieuws
Badkamer in 'Zorgwoning van de Toekomst'

In het Belgische Heusden-Zolder is de ‘Zorgwoning van de Toekomst’ gerealiseerd. Een bijzonder innovatieproject rond zorg, wellness, comfort en gezondheid vandaag en morgen. Nieuwe technologieën, diensten en producten die het levensbestendig wonen aangenamer en comfortabeler maken, komen hier samen. Met extra nadruk op zorgkwaliteit.

 

 

Gedurende drie jaar kan een professioneel publiek er kennis komen maken met de producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst verbeteren. Van de getoonde oplossingen is 80 procent marktrijp; bij 20 procent gaat het om visies naar de toekomst toe.

 

Xtreme wellness

De sanitaire voorzieningen in de ‘Zorgwoning van de Toekomst’ komen van De Coram groep, met merken als Tiger en Sealskin. Toegepast in het project zijn ondermeer een Xtreme wellness cabine met hydromassage- en chromotherapie, digitalisering, hergebruik van water, comfort en veiligheid. Verder is te zien hoe met behulp van EPS prefab elementen individuele wensen en behoeften kunnen worden vertaald naar nieuwe toepassingen op maat.

 

Rondleidingen

De Coram groep demonstreert deze innovaties tijdens interactieve rondleidingen aan geinteresseerden. Aanmelden kan via carehome@coram.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.