fbpx
Nieuws

Bekende sprekers op Building Holland

Een aantal sprekers op Building Holland zijn bekend. Onder andere Wouter Truffino, Berry Hendriks, Ruud Koornstra, Jan Terlouw, Thomas Rau en Lars van der Meulen geven een presentatie. De beurs, over innovatie in de bouw en vastgoed, wordt van 17 tot en met 19 april gehouden in de RAI in Amsterdam.

Innovation Challenge

Building Holland en Innovations From Holland willen innovaties met impact voor het voetlicht brengen. Innovaties die een wezenlijke bijdrage leveren aan de grote maatschappelijke vraagstukken waar de sector voor staat: CO2-reductie (energiegebruik gebouwen en gebonden energie in materialen), klimaatadaptatie, grondstoffenverbruik, gezonde binnenlucht van gebouwen, passende woonmilieus en de sterke vergrijzing van technisch personeel. Vast staat dat daarvoor betere en goedkopere bouwoplossingen bedacht moeten worden. In aanmerking komen innovaties die in Nederland worden geproduceerd, ontwikkeld of concreet toegepast in pilots, experimenten of projecten.

Daarom daagt Building Holland en Innovations From Holland organisaties uit om hun innovaties aan te melden voor de Innovation Challenge. De jury zal ze beoordelen op impact, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en klantwaarde. Aanmelden voor de challenge kan nog tot 16 maart.

Innovatietafel

Op de beurs staan ook zogenaamde ‘innovatietafels‘. Hierbij kunnen de belangrijkste klanten van de partner hun mening en feedback kunnen geven over een nieuw concept of idee van de partner. Dit kan geleid worden door een expert/moderator. De host van de Innovatietafel dient de voorbereiding voor het gesprek zelf goed te maken. De Innovatietafel biedt de partner de mogelijkheid om zijn nieuwe concept of innovatie voor te leggen aan zijn klanten aangevuld, met personen vanuit de koplopers van Building Holland. De Innovatietafel is enkel toegankelijk op uitnodiging en duurt 45 minuten.

Maximaal tien personen nemen deel aan de tafel. De helft van de personen bestaat uit klanten van de organisator/host van de Innovatietafel. De andere helft bestaat uit andere personen vanuit de koplopers van Building Holland. De partner/host van de Innovatietafel nodigt vijf tot zes goede klanten uit en verzorgt tevens de lunch. Building Holland zorgt voor de locatie van de tafels en zorgt ervoor dat andere kennisdelers vanuit de koplopers aanschuiven aan de tafel.

Bekijk hier het volledige programma. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.