fbpx
Nieuws

Bestelauto wordt elektrisch

Steeds meer installateurs maken hun wagenpark elektrisch. Bestelauto, het vakblad voor kleintransport, organiseert op woensdag 3 februari, van 19.00 tot 21.00 uur een online event rond de elektrische bestelauto. Ideaal voor ondernemers die zich oriënteren op deze stap.

De transitie naar emissievrij rijden is in gang gezet. Er zijn al veel elektrische personenauto’s op de weg te zien, maar het aanbod elektrische bestelauto’s is aan een inhaalslag bezig. Dat is hard nodig ook, want het Klimaatakkoord en door landelijke en lokale overheden opgestelde milieuregels liegen er niet om. Steden kunnen vanaf 2025 emissievrije zones instellen en met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen is het daarom hard nodig om kennis te nemen van de elektrische bestelauto.

Welke keuzes maken?

Daar is het Bestelauto e-VANt voor bedoeld: informeren over de nieuwste elektrische bestelauto’s. Maar er komt veel meer kijken bij elektrisch rijden. Want hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? En moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer thuis? En subsidie, hoe zit er daarmee?

Op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur praten we u in een paar uur bij over alles rond de elektrische bestelauto. Er worden nieuwe types elektrische voertuigen getoond, en er zijn kennissessies met experts.

Aanmelding is gratis en kan via deze link

Online event

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs en voor alle deelnemers hebben we een leuke verrassing in petto. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

In het meest recente nummer van Installatie staan de trends met betrekking tot vervoer en bedrijfswageninrichting. Check dit nummer hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.