fbpx
Nieuws

Beursseizoen start in Hardenberg

De eerste in de serie beurzen na de zomer: de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. De beurstraditional wordt voor de tweede keer in de combinatie met de Elektro Vakbeurs georganiseerd. Thema is wederom: de installateur van de toekomst.

De vakbeurs wordt 10, 11 en 12 september gehouden in de Evenementenhal in Hardenberg. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Dit keer is kennisdeling een belangrijk onderdeel van het beursconcept. “Door alle ontwikkelingen die gaande zijn, bijvoorbeeld de energietransitie, is het voor installateurs met een drukke agenda lastig om zich te verdiepen of op de hoogte te blijven. Daarom schenken we met De Installateur van de Toekomst extra aandacht aan actuele onderwerpen, waarbij we de nadruk leggen op praktische informatie die toepasbaar is op de werkvloer”, stelt Mathilde Koniuszek namens beursorganisator Easyfairs.

Kennis- & Praktijksessies

Dit jaar zijn er naast de 200+ exposanten op de beursvloer ook kennis- en praktijksessies in twee kennistheaters die de installateur gaan helpen met uitdagingen voor de toekomst. Zo zijn er ’s avonds productgerichte praktijksessies te bezoeken en worden overdag kennissessies gehouden die inspelen op de thema’s efficiënt werken, duurzaamheid en digitalisering, door bijvoorbeeld kennispartner TVVL, OTIB en Dutch Heat Pump Association. Programma is te zien op de site van de beursorganisatie.

Breed aanbod

Ook bij exposanten is er genoeg productkennis te vinden op zowel E- als W-gebied. Elektro Vakbeurs huisvest een breed scala aan segmenten, o.a.: test- en meetapparatuur, zonnepanelen, verlichting en paneelbouw. Op Installatie Vakbeurs staan aanbieders van o.a. warmtepompen, klimaat- en koeltechnieken, sanitair en meet- en regeltechniek. Dit jaar zijn er wederom vertrouwde namen te vinden, o.a. Alklima, Nathan, Nefit, Vaillant, Technische Unie en Rensa. Daarnaast zijn er nog een paar nieuwkomers zoals Daikin en Resideo.

Meer beurzen

Om alvast in de agenda’s te zetten: 8,9 en 10 oktober 2019 wordt de beurs Energie gehouden, tegelijk met de events Prefab, Industrial Heat & Power en Ecomobiel. De VSK in Utrecht staat op de rol voor 4 tot en met 7 februari 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.