fbpx
Nieuws

Inschrijving beurs Energie geopend

De vakbeurs Energie heeft haar inschrijving geopend. Dit betekent dat beursbezoekers zich gratis kunnen registreren voor dit event in de Brabanthallen, dat op 8,9 en 10 oktober gehouden wordt.

De vakbeurs Energie richt zich op opdrachtgevers, adviseurs en installateurs die zich bezighouden met energiebesparing en verduurzaming van nieuwbouw en bestaande bouw. Op de beursvloer is ook kosteloos een inhoudelijk programma te volgen. Zo zijn er op de beursvloer presentaties over warmtepomptechniek, de kosten van de energietransitie, de BENG-regelgeving, ventilatie Hiervoor kunt u zich ook al voorregistreren in de registratiemodule.

Installatie.nl is mediapartner van het event en gaat samen met de vakbeurs weer dagjournaals en nieuwsbrieven maken. Verslagen van de editie van 2018 vindt u hier.

Vakbeurs Energie wordt tegelijkertijd gehouden met een drietal andere events. Bezoekers van Energie kunnen deze ook bezoeken. Zero Emission | Ecomobiel gaat over duurzame mobiliteit, Industrial Heat & Power gaat over de industriële energievoorziening. Nieuw dit jaar is Prefab, een deel van de beursvloer is ingericht met fabrikanten en oplossingen voor industrieel en modulair bouwen en installeren, een belangrijke trend in installatieland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.