fbpx
Nieuws

Boilermodule voor TrendLine

Boilermodule voor TrendLine

Nefit heeft met de modulaire QuickLoad Voorraadboiler van 40 liter een compacte manier gevonden om bestaande TrendLine doorstroomtoestellen (CW4-5) om te bouwen tot CW6-voorraadtoestellen. De boilermodule is nu leverbaar.

 

 

De TrendLine AquaPower Plus was dit voorjaar al te zien op de VSK (klik hier voor video), waarbij de Deventer ketelfabrikant het toestel presenteerde als troef voor de grootverbruikers op het gebied van warm tapwater. De toegepaste QuickLoad Voorraadboiler is vanaf deze maand ook als modulair systeem verkrijgbaar is voor op de TrendLine-ketels. Dit houdt in dat de boiler van 40 liter als los accessoire op bestaande TrendLine HR-ketels geïnstalleerd kan worden. Hiermee wordt het CW4 of CW5 toestel op een ruimtebesparende manier geüpgradet naar CW6, met een capaciteit van 230 liter water van 40 graden in 10 minuten.

 

De losse boiler, die bestaat uit twee tanks van 20 liter met een nieuwe oplaadtechnologie. Een conventionele boiler valt terug in liters wanneer de voorraad op is. Nefit garandeert met de AquaPowerPlus dat continu 16 liter per minuut geleverd kan worden, waardoor vooral bij meerdere tappunten van warm water de kwaliteit constant blijft. Nefit claimt ook betere prestaties dan een traditionele voorraadboiler van 80 liter. 

 

De TrendLine AquaPower Plus, met het hoogste tapwaterrendement in de CW6-klasse (90,6%) is volgens Nefit vooral geschikt om oudere Nefit-voorraadtoestellen, zoals EcomLine en Turbo, te vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.