fbpx
Nieuws

ISSO en Stichting Kennisbank Bouwfysica (Klimapedia) gaan hun samenwerking versterken zodat kennis gaat stromen. Dat hebben zij vastgelegd in een intentieverklaring. Klimapedia, platform voor Bouwfysicadocenten en -studenten van hogescholen en universiteiten, wordt gekoppeld aan het kennisplatform van ISSO.

De bouwfysicadocenten van de hogescholen en technische universiteiten in Nederland staan achter de intentie om meer samen te werken. Hiermee krijgt de kennisontwikkeling op het gebied van bouwfysica en installatietechniek een boost.

Schakel

“De bouwfysica, als verbindende schakel tussen bouw en installatie, heeft altijd een belangrijke plaats in onze KennisBank ingenomen. Het is daarom erg mooi dat we deze samenwerking met ons kennisplatform kunnen faciliteren”, zegt Rob van Bergen, directeur van ISSO.

De samenwerking houdt in dat er actief wordt gewerkt aan leermateriaal, gebaseerd op bestaande kennis. Ook moet deze kennis gezamenlijk worden aageboden aan alle hogescholen, post-hbo-opleidingen en universiteiten van Nederland.

Alle gebruikers van Klimapedia krijgen op termijn toegang tot de kennis in de ISSO-Kennisbank. De inhoud van www.klimapedia.nl wordt beheerd via het Kennisplatform van ISSO, maar blijft afzonderlijk benaderbaar. ISSO en Stichting Kennisbank Bouwfysica blijven zelfstandige entiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.