fbpx
Nieuws

Browser software voor BIM-bestanden

De BIM-browser van WOLF biedt engineers 3D-bestanden aan van alle verwarmings- en luchtbehandelingssystemen, in een REVIT compatibel bestand. Met de BIM-browser software heeft u toegang tot alle BIM-bestanden van de WOLF producten. Met een druk op de knop zijn de bestanden in te lezen in het veel gebruikte programma REVIT.

Uniek is dat zelfs de op klantspecificatie geproduceerde luchtbehandelingskasten geschikt zijn voor BIM projecten. Ook in het offerte- en ontwerpstadium heeft WOLF een bestand dat u eenvoudig met de WOLF BIM-browser kunt openen. Het bestand is voorzien van alle intelligente informatie, zoals de technische specificaties van de ontwerpcondities. De BIM-bestanden zijn zo opgebouwd, zodat de REVIT software de luchtkanaal- en leidingaansluitingen herkend. Hierdoor kan de BIM modelleur de componenten eenvoudig integreren in het ontwerp.

2-minuten configurator

WOLF biedt tevens de 2-minuten-configurator, waarmee online een luchtbehandelingskast kan worden geselecteerd. Uiteraard ontvangt u bij de selectie direct de technische specificaties en maatschetsen in 2D en 3D in Autocad formaat, maar ook een bestand welke u in de WOLF BIM-browser kunt openen voor integratie in uw REVIT ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.