Ga naar hoofdinhoud

Carrier neemt Klimarent over

Carrier Airconditioning heeft haar verhuuractiviteiten in tijdelijke koel- en klimaatsystemen uitgebreid met de overname van de firma Klimarent BV uit Oudewater. De overname past in de strategie om de klanten nog breder te kunnen ondersteunen bij alle HVAC vraagstukken. Dit betreft levering van nieuwe apparatuur, service en onderhoud, verkoop van onderdelen, regeltechniek, monitoring en ook de inzet van tijdelijke koeling en/of verwarming.

Klimarent  is opgericht in 2001 en is in 15 jaar uitgegroeid tot een grote dienstverlener op het gebied van het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen bij haar klanten in de Benelux. De merknaam Klimarent blijft bestaan. Het huidige management van Klimarent zet haar activiteiten voort en zal samen met Carrier werken aan de ontwikkeling van de verhuuractiviteiten in de Benelux.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Villeroy & Boch presenteert eerste eigen douche-serie

Nieuwe binnenunits voor Bosch-airco’s

Onderzoek naar verbetering geothermie

Quatt introduceert airco op warmtepomp

Premium

Rijpende pompoen bron voor warmtepomp

Rookvrij balkon