fbpx
Nieuws

Collectieve warmtepomp kent veel smaken

Kantoren, scholen, zorggebouwen, wooncomplexen staan voor een opgave:  de utiliteit moet snel verduurzamen. Energielabel C is dit jaar het wettelijke minimum. Dit betekent dat heel veel collectieve installaties snel aangepakt moeten worden. Warmtepomptechniek heeft hier veel oplossingen voor.

Op dinsdag 26 september gaan duurzaamheidsspecialisten van groothandel Rensa en toestelfabrikant Remeha een webinar houden over collectieve installaties met een vermogen tussen de 40 en 300 kW. Hoe kun je door slimme vervangingen, verbetering en integrale totaalrenovaties installaties energetisch verbeteren, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat de energierekening lager wordt mét behoud van comfort. Het webinar is na registratie kosteloos te volgen. Aanmelden kan hier.

Sprekers zijn Nico van Loppersum, senior application engineer bij Remeha; hij begeleidt renovatievraagstukken vanuit de techniek. Matthias Stukker is manager van Rensa Techniek; het technische adviesbureau binnen de groothandel dat installateurs adviseert.

Nieuwe technieken op de markt

In het webinar worden nieuwe technieken gepresenteerd die dit jaar op de markt komen. Hiermee krijgen vastgoedeigenaren, woningbouwverenigingen en installatiebedrijven nog meer instrumenten om klassieke ketelhuizen te verduurzamen. Uiteraard niet alleen oog voor de opwekker, maar ook voor distributie, afgifte en het inregelen van de installaties. In dit webinar worden concepten en voorbeelden van renovaties getoond.

Het webinar is bedoeld voor techneuten van vastgoedeigenaren, woningbouwcorporaties, adviesbureaus en installatiebedrijven. Deelnemers kunnen live vragen stellen aan de technisch specialisten van Remeha en Rensa.

Aanmelden kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.