fbpx
Nieuws

Derde nummer installatie verschijnt

Vrijdag 30 april ligt de derde editie van het vakblad Installatie bij u in de bus. Hierin leggen we het vergrootglas op de energiebufferende techniek met faseovergangsmaterialen. Hoe werken die PCM’s eigenlijk? En hoe kun je daarmee energie besparen?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Betaalbaar energieneutraal

Een ondergrondse energiebuffer, zonne-energie en warmtepomptechniek. In Helmond staat de opmaat naar geprefabte, energieneutrale sociale huurwoning met een nieuw installatieconcept.

Lekker thuis

Thuiswerkend Nederland kijkt op tegen de aankomende hitte in zolderkantoortjes. Hoe kun je met kleine maatregelen de thuiswerkplek behaaglijk en koel maken?

Blijven verbeteren

Elk miniem detail op de werkvloer wordt bestudeerd en zo mogelijk verbeterd. Business Unit Manager Alex Walraven van Nijburg Klimaattechniek is een echte perfectionist.

Hoe presteren installateurs?

De prijzen zijn sterk verbeterd, de winsten zijn hoog. De jaarlijkse benchmark van installatiebedrijven laat zien dat de branche in de lift zit. We zetten de aandachtspunten op een rij.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.