fbpx
Nieuws

Directiekwartet Vaillant compleet

Met de aanstelling van Anniek Has als verkoop directeur is de vernieuwing van de directie van de Nederlandse vestiging van Vaillant compleet. De afgelopen twee jaar is de complete directie van de fabrikant van onder meer cv-ketels en warmtepompen vernieuwd.

Anniek Has kwam afgelopen zomer over van Itho Daalderop, waar ze ook verantwoordelijk was voor de verkoop. Has volgt Michel Schilder op, die nu als inkoopmanager bij installateur Feenstra werkt.

De nieuwe Nederlandse directie bestaat uit vier personen. Jeroen Verweij volgde vorig jaar Anders Zeeberg op als algemeen directeur. Ersin Okur is sinds vorig jaar vanuit de eigen gelederen opgeklommen tot financieel directeur. Marketingdirecteur is Hugo Hemel. Vaillant verwacht de komende jaren het aanbod (hybride) warmtepompen en ondersteunende diensten verder uit te breiden. Onder de noemer Groenwijk Vaillant, de naam van de aangescherpte visie op de Nederlandse markt, zal het bedrijf naast technische innovatie vooral inzetten op persoonlijke begeleiding en trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.