fbpx
Nieuws

Distributiehart Wasco opgeleverd

Het nieuwe distributiecentrum van groothandel Wasco in Apeldoorn is opgeleverd. Het magazijn van 18000 m² vormt samen met het bestaande distributiecentrum in Twello het nieuwe logistieke hart van de technische groothandel.

VDR Bouwgroep uit Deventer heeft de nieuwbouw van het distributiecentrum van Wasco op de Ecofactorij te Apeldoorn op vrijdag 1 juli conform planning opgeleverd. Het nieuwe distributiecentrum, gebouwd op Ecofactorij in Apeldoorn is gebouwd conform de BREEAM Excellent norm. Dit betekent dat hoge eisen zijn gesteld, aan gebouw, materialen, bouwwijze en energiezuinigheid. Vanaf oktober 2015 wordt er aan het pand gewerkt. Uitvoerende partijen zijn VDR Bouwgroep, Van Tilburg Installatietechniek en Van Dalen Installatietechniek.

Het nieuwe pand biedt ruimte om zowel grootgoed als kleingoed op het gebied van sanitair, verwarming en onderdelen gecombineerd te leveren. Van drie door het land verspreide distributiecentra gaat Wasco nu over naar twee centraal gelegen DC’s. Dit geeft Wasco de mogelijkheid om diverse nieuwe (logistieke) systemen in gebruik te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.