fbpx
Nieuws

DonkerVeenstra neemt Wielinga over

Installateur DonkerVeenstra uit Drachten heeft alle bedrijfsactiviteiten van Installatiebedrijf Wielinga uit Dokkum overgenomen. Het is voor DonkerVeenstra de tweede bedrijfsovername in een half jaar tijd.

DonkerVeenstra is een allround totaalinstallateur in Drachten, dat zowel de zakelijke als particuliere markt bediend. Bij het bedrijf werken 50 mensen. Installatiebedrijf Wielinga, dat gevestigd was in Dokkum, heeft 25 jaar ervaring in de branche en voert ook een breed scala aan installatiewerkzaamheden uit in de woning- en utiliteitsbouw. Bij het bedrijf van Theo Wielinga werken 5 mensen. Zowel DonkerVeenstra als Installatiebedrijf Wielinga zijn gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Vorig jaar nam DonkerVeenstra al plaatsgenoot ITD Installlatietechniek over.

Groeien

DonkerVeenstra is ambitieus en gedreven. De overname van Installatiebedrijf Wielinga past goed in de groeistrategie van het installatiebedrijf, zegt Reint Donker op de eigen website: “Wij willen als bedrijf groeien en zien hiervoor heel veel kansen in de markt. Installatiebedrijf Wielinga is een bedrijf dat staat voor service en kwaliteit en dat past erg goed bij onze bedrijfsvoering.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.