fbpx
Badkamer in beeld

Opzetbril voor basis-douche-wc

Een basis-opzetbril die de populaire douche-wc ook voor de kleine beurs haalbaar maakt. Groothandel Galvano komt binnen haar huismerk Alterna met een slanke universele opzetbril, die onder meer is toe te passen op de eigen Opus-toiletpot van het huismerk. De zitting is 6 cm hoog en voorzien van een softclosing mechnisme.

De Alterna B-clean closetzitting met onderdouche, die bruto excl BTW 249 euro kost, is snel en eenvoudig te installeren. Er is namelijk geen elektrische aansluiting nodig. De zitting is voorzien van twee automatisch reinigende sproeikoppen. Zowel een normale bidetfunctie als een verfrissende dames douche behoort tot de mogelijkheden. De kracht van de douchestraal kan worden aangepast met de hendel aan de zijkant van de zitting. Groot verschil met de duurdere douche-wc’s is dat de waterstraal van de opzetbril niet verwarmd is.

axentDe groothandel gaat ook de complete douche-wc van het Zwiterse Axent, naar Nederland halen. Hier een basis en luxe variant, naar een ontwerp van Matteo Thun. De luxe variant van de One heeft föhn, afstandbediening en verwarmde bril. Bediening van basisvariant via draaiknop aan de zijkant.

Aanbod steeds groter

Het aanbod aan douche-wc’s groeit gestaag. Marktleider is Geberit met de AquaClean-serie, maar ook Duravit, Villeroy & Boch en Grohe hebben inmiddels douche-wc’s op de markt in verschillende uitvoeringen.

 

2 reacties op “Opzetbril voor basis-douche-wc

  1. Richard Scheps schreef:

    Uitstekend alternatief voor een duurdere electronische douche-wc. Er zijn overigens nog voordeliger & compactere varianten, die onder de bestaande toiletbril worden gemonteerd. Op http://www.bidetdouche.nl vindt u die.

  2. […] op de in Azië populaire toilettechniek. Duravit, Villeroy & Boch, Toto, Axent, Grohe en Laufen hebben ook douche-wc’s voor de Europese markt. Ook bij deze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.