Ga naar hoofdinhoud

,

Douche-wc zonder toeters en bellen

De in 2017 geïntroduceerde douchewc Geberit AquaClean Tuma komt er ook in een versie zonder verwarmde zitting, geurafzuiging en verwarmde föhn. Deze Classic-versie wordt vanaf april leverbaar, zo was te zien op de VSK in Utrecht.

De basisversie past in de trend van het goedkoper worden van de ‘papierloze toiletbeleving’.  De Tuma-Classic heeft net als haar zusje, de Sela vooral alle basiseigenschappen voor een douche-wc; de douche-techniek op een spoelrandloos toilet. Zowel de Classic als Comfort-uitvoering zijn als compleet systeem of als losse opzetbril te verkrijgen. Die laatste optie wordt vooral gezien als een optie voor bestaande toiletten en/of huurwoningen.

De luxe Comfort-versie heeft veel meer techniek onder de deksel: een voorverwarmde bril, geurafzuiging, een aparte lady-douche, en een verwarmde föhn. Beide versies kunnen worden bediend vanaf de smartphone, met de AquaClean-app. De gebruiker kan zo zijn persoonlijke instellingen overal mee naar toe nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Girls Day: meer vrouwen in techniek

Volker Wessels verkoopt installateur Homij

Het kiezen van de juiste grondleiding

Waterzijdig inregelen minder vrijblijvend

Nieuwe Nederlandse thuisbatterij op komst

Energiekosten loden last voor voetbalclubs