fbpx
Nieuws

Douchegoot in vijf kleuren

Viega heeft vier kleuren toegevoegd aan de douchegotenserie Advantix Cleviva. De combinatie van lijnafwatering en puntafvoer voor inloopdouches is nu ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, koper/goud en champagne. Ook een combinatie van verschillende gekleurde profielen en inzetstukken is mogelijk bij de douchegoten.

De Advantix Cleviva combineert de voordelen van lijnafwatering met die van een puntafvoer. Hierdoor gaan de grote vormgevingsvrijheid van lijnafwatering hand in hand met de installatievoordelen van een puntafvoer. Een rank roestvast stalen profiel met designprofilering leidt het water naar een centrale vloerafvoer. Deze wordt af-fabriek geleverd met afdichtingsmanchet, dat de installatie van de douchegoot en de opname in een afwerkvloer veiliger en efficiënter maakt.

Veel ontwerpmogelijkheden

Het roestvast stalen profiel van de Advantix Cleviva wordt opgebouwd op de dekvloer en wordt geleverd in lengten van 800, 1.000 en 1.200 mm. De profielen kunnen ter plaatse nauwkeurig op lengte worden gezaagd tot op 300 mm. De douchegoten zijn daarbij naadloos te combineren. Bijvoorbeeld in lijn, in een hoek of als een open U-vorm.

Voor de puntafvoeren kan uit twee varianten worden gekozen: de standaarduitvoering voor inbouwhoogten van 95 t/m 155 mm en voor badkamers met geringe inbouwhoogten een renovatievariant met slechts 70 mm inbouwhoogte. De afvoercapaciteit van de Advantix Cleviva bedraagt bij de laagste inbouwhoogte ten minste 0,4 l/s, bij de standaardafvoer max. 0,7 l/s.

Gemakkelijke reiniging

Het afvoerprofiel is na het douchen eenvoudig schoon te maken met een wisser. Bovendien kan het inzetelement met een hulpstuk worden verwijderd om de zeef te reinigen. De afvoer zelf is constructief zo ontworpen dat deze zich door de waterdynamiek steeds zelf reinigt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.