fbpx
Nieuws

Douchewand wordt spatscherm

Douchewandenfabrikant Sealskin stapt in de spatschermen. De Brabantse sanitairspecialist, onderdeel van multinational Coram, gebruikt hiervoor veiligheidsglas dat ook in badkamers wordt toegepast.

De schermen kunnen worden gebruikt om balies en werkplekken te beschermen tegen mogelijk schadelijke bacteriën. Deze afscheidingen worden nu veelvuldig aangewend om het Covid-19 virus buiten de deur te houden. De productie en verkoop is gestart.

 De schermen zijn vervaardigd uit 6 mm veiligheidsglas en aluminium voeten, en verkrijgbaar in vele varianten: voor de balie, voor op kantoor en voor overlegsituaties. Sealskin mikt op bedrijven die kiezen voor luxe, niet-geïmproviseerde oplossingen. De naam Duka Connect refereert naar de gelijknamige douchewandenserie.

Glazen scherm

Mark van Hoof, managing director Coram Benelux, moederbedrijf van Sealskin: “Deskundigen stellen dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn en dat er nieuwe virussen op de loer liggen. Daarom willen wij, met onze jarenlange kennis en kunde, een solide oplossing bieden, die zowel kwalitatief als stijlvol is.”

Net als douchewanden moeten glazen spatschermen veilig en hygiënisch zijn. Vier criteria waren van belang: flexibel in gebruik, snelle en eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en lage kosten over de totale levensduur. Van Hoof: “Sealskin duka wordt ontwikkeld en geproduceerd in de modernste fabriek ter wereld. Daar is een schat aan ervaring in zaken hygiëne, kwaliteit, afwerking en montagegemak. Die expertise wordt nu ingezet” vertelt Van Hoof. De duka Connect serie is vervaardigd uit niet brandbare materialen, 6 mm veiligheidsglas volgens EN 12150 en aluminium voeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.