fbpx
Nieuws

Duurzaam hotel wint award

QO Amsterdam, lifestylehotel gelegen in het Amstelkwartier in Amsterdam, heeft woensdag 10 oktober de Hotel Property Award 2018 gewonnen. Het hotel combineert luxe met circulariteit en duurzaamheid. De prijs werd in München uitgereikt. Uit de 52 aanmeldingen koos de 17-koppige vakjury twaalf genomineerden. De vakjury beoordeelde op orginaliteit, de mate waarin het project geïntegreerd is met zijn omgeving  en innovatie.

Duurzaamheid

Eerder dit jaar opende QO Amsterdam in het Amstelkwartier de deuren van het duurzame lifestylehotel. QO Amsterdam is ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren en de beleving voor de gasten – zowel reizigers als de lokale gemeenschap – zo aangenaam mogelijk te maken. Van een kas op het dak, tot de bewegende gevel en een energieopslagsysteem dat zeventig meter onder grond ligt.

“We willen dat het QO anders is dan andere lifestylebestemmingen. Een compromis tussen luxe en duurzaamheid zou niet nodig moeten zijn. Sterker nog, wij willen laten zien dat deze goed hand in hand kunnen gaan”, aldus Inge van Weert, General Manager van QO Amsterdam.

Onder de genomineerden voor de award van ‘Hotel Property 2018’ waren naast QO Amsterdam elf hotels uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland en Spanje. Alle deelnemers zijn projecten die tussen januari 2017 en juni 2018 zijn afgerond en geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.