fbpx
Nieuws

Eerste nummer Installatie op de mat

Op vrijdag 18 februari 2022 verschijnt de eerste editie van vakblad Installatie. Met hierin een drieluik van topcoaches, boordevol tips om goede technische jongeren op te leiden en te behouden voor de installatiesector. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Energie delen met de buren

Energie uitwisselen met de buren is technisch al mogelijk en het helpt om het elektriciteitsnetwerk te ontlasten. De volgende stap is het slim aansturen van warmtepompen op basis van vraag en aanbod. In Woerden doen ze er proeven mee.

Dit worden de VSK-toppers

De branche kan zich opmaken voor veel vernieuwing. De uitreiking van de VSK Awards verhuist met de beurs mee naar mei. Dit zijn beursnoviteiten die in aanmerking komen voor een installatieprijs.

Blik in het warmtepomplab

Het nieuwe warmtepomplaboratorium van Kiwa draait overuren. De ene uitbreiding is nog niet gerealiseerd, of er komen alweer nieuwe testfaciliteiten bij. Het laboratorium in Apeldoorn ging open voor vakblad Installatie.

Het nieuwe onderwijs

Een moderne magneet voor techniekonderwijs. TechnoHUB in Woerden is de vrucht van een brede samenwerking en moet meer jongeren in het groene hart richting installatietechniek lokken. We namen er een kijkje.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.