fbpx
Nieuws

Elektrische verwarming met wifi-module

Met de Vasco-app Climate Control kon je al heel gemakkelijk het ideale binnenklimaat regelen, door radiatoren, vloerverwarming en ventilatie zo efficiënt mogelijk te laten (samen)werken. Dankzij de nieuwe module E-Volve Wifi stuurt deze app voortaan ook elektrische radiatoren aan via het wifi-netwerk thuis.

De compacte module communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die je in dezelfde ruimte plaatst – bij voorkeur niet naast een raam of deur. De volledige regeling gebeurt vervolgens via de Climate Control-app op je smartphone. Het systeem houdt niet alleen rekening met de weersomstandigheden, maar ook met eerdere metingen en instellingen. Zo kan de gebruiker vier standaardscenario’s op maat instellen (opstaan, weg, thuis en slapen).

Designradiator

Met E-Tech brengt Vasco een nieuw vernuftig stukje designwarmte in huis. Deze elektrische radiator met RF-bediening combineert een strak high-end design met een aangename, gelijkmatige stralingswarmte via infrarood-technologie. De voorzijde is gemaakt van gehard veiligheidsglas, afgewerkt met een strak aluminium frame. De korte opwarmtijd en de gelijkmatige warmteverdeling zorgen ervoor dat E-Tech een comfortabel warmtegevoel in de volledige ruimte verspreidt.

De infrarood-straler minimaliseert de verspreiding van lucht en stofdeeltjes, waardoor E-Tech een uiterst allergievriendelijke radiator is. De WRX-thermostaat met intuïtieve touch-display maakt het verwarmingscomfort compleet: eenvoudig te regelen met onder meer een weekprogrammering en openraamdetectie.

Blowerradiator

De Vasco Blower Mixed is een duurzame innovatie voor watervoerende badkamerradiatoren. Het geeft extra warmte af van 1.000 watt (bovenop de warmteafgifte van de radiator zelf), zodat je badkamer in een mum van tijd de gewenste temperatuur bereikt. Daarnaast is er een manuele boostfunctie voor een snelle opwarming van de ruimte.

De warme luchttoevoer via de Blower-unit gebeurt aan de achterkant van de radiator. Wanneer er een handdoek valt op of achter de ventilator, schakelt hij naar de veiligheidsmodus. Ook is er een openraamdetectie met antivriesmodus bij een te sterke temperatuurdaling. De Blower-unit is beschikbaar in wit of lichtgrijs.

Aluminium radiatoren

Zowel Oni-EL als Beams Mono-EL is beschikbaar in het uitgebreide Vasco-kleurenassortiment. Op beide radiatoren is de elektrische weerstand helemaal weggewerkt dankzij een afdekplaat aan de achterzijde, in dezelfde kleur als de voorzijde. Ook de ontvangmodule is volledig onzichtbaar geïntegreerd in de achterzijde.

Oni-EL is de elektrische variant van de watervoerende Oni, de dunste Vasco-radiator ooit (slechts 8 mm), en kent twee varianten: type O-NP-EL met een ‘gesloten’ vlakke voorplaat en type O-P-EL met twee handige uitsparingen om handdoeken makkelijk te drogen. Ook Beams Mono-EL heeft een snelle reactietijd en combineert zo alle voordelen van elektrische verwarming met een strakke vormgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.