fbpx
Nieuws

ElektroNed: samenwerking met Uneto-VNI

ElektroNed is branchepartner geworden van Uneto-VNI. De verenigde elektrobedrijven en de brancheorganisatie voor installatiebedrijven gaan intensiever samenwerken.

Deze intensievere samenwerking houdt voor beide partijen een verplichting in om elkaar te informeren, maar ook praktisch te ondersteunen op verschillende strategische thema’s die voor beide partijen relevant zijn, zoals kennisuitwisseling, het (gezamenlijk) organiseren van bijeenkomsten en het deelnemen in commissies en werkgroepen van Uneto-VNI.

Ton de Win, directeur ElektroNed: “Onze leden zijn zelfstandige ondernemers die geloven in de kracht van samenwerking. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je dat geloof dan óók op brancheniveau wilt uitdragen”. Erik van Engelen, directeur Uneto-VNI: “Voor Uneto-VNI is het belangrijk dat juist partijen als ElektroNed zich aansluiten bij de ondernemersorganisatie. Met deze hechte samenwerking op maat brengen we kennis en kunde uit de markt en de praktijk nog dichter bij elkaar.”

Sinds 1 januari van dit jaar kunnen inkoop-/marketingorganisaties of franchiseorganisaties binnen de bedrijfstak branchepartner worden: een samenwerkingsvorm op maat. ElektroNed is een samenwerkingsverband van meer dan 40 zelfstandige technische installateurs, verspreid over heel Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.