fbpx
Nieuws

Excursies energiezuinig renoveren

Excursies energiezuinig renoveren

Agentschap NL organiseert op 17 en 18 september twee excursies voor ieder die geïnteresseerd is in energiezuinig bouwen.

 

In het zuiden worden twee projecten bezocht in Limburg, op 17 september. Een dag staat een excursie in het noorden, naar Zuidhorn en Delfzijl, op stapel. De excursies zijn onderdeel van de Dutch Green Building Week. Bij de excursie naar Zuidhorn en Delfzijl gaat het om energiezuinige nieuwbouw (Zuidhorn) en renovatie (Delfzijl). Zuidhorn is één van de ‘Excellente Gebieden’ van Agentschap NL, waar minimaal 25 procent energiezuiniger wordt gebouwd dan het Bouwbesluit op dat moment voorschrijft. In Delfzijl wordt een modelwoning bezocht waarvoor de gemeente een energiebesparingsconcept heeft ontwikkeld.

 

Limburg

Tijdens de excursie in Limburg wordt een passiefhuisrenovatieproject bezocht. Daar leert u meer over ketensamenwerking, de ervaringen van bewoners en het enthousiasme en ervaringen van de vakmensen. Ook brengt u tijdens deze excursie een bezoek aan een ander project in Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.