fbpx
Nieuws

Frame douchevloer op kale beton

Villeroy en Boch heeft een frame ontwikkeld dat tijdens de bouw op de kale betonvloer kan worden gemonteerd, waardoor de douchevloer pas op het laatst geïnstalleerd hoeft te worden, tegelijk met het andere sanitair.

Het frame bespaart tijd en voorkomt beschadigingen aan de vloer tijdens de rest van de werkzaamheden. Het frame is bedoeld voor de Squaro Infinity douchevloer.

Tijdens de werkzaamheden in een nieuwbouwproject wil de douchevloer wel eens beschadigen. Samen met een aantal partijen uit de markt heeft Villeroy & Boch daarom gezocht naar een oplossing. Het resultaat is een frame dat vroeg in het bouwtraject wordt gemonteerd op de ruwe betonvloer, voor het aanbrengen van de cementdekvloer.

Beschadigingen voorkomen

De douchevloer wordt pas later in het traject geplaatst. Dit voorkomt beschadigingen aan de douchevloer tijdens de realisatie van de badkamer en het verkort de installatietijd. Het frame wordt geleverd voor 3 standaard formaten douchevloeren (90 x 90 cm, 120 x 90 cm, 140 x 90 cm).

De Squaro Infinity douchevloer is verkrijgbaar als vlakke inbouw, met een randhoogte van 40 millimeter. Door het materiaal Quaryl is de vloer antislip (klasse C), stootvast en schok- en krasbestendig. Het poriënvrije oppervlak biedt schoonmaakgemak. De Squaro Infinity douchevloer is verkrijgbaar in 4 matte, moderne kleuren: Stone White, Antracite, Creme en Grey.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.