fbpx
Nieuws
Galvano: ook licht bouwmateriaal en gereedschap

Groothandel Galvano gaat vanaf nu ook lichte bouwmaterialen leveren, zoals lijmen, kitten, persoonlijke beschermingsmiddelen en (hand)gereedschap.

 

 

Daarmee maakt het assortiment van de groothandel, onderdeel van Saint-Gobain, wederom een verbreding door. Twee jaar geleden besloot de groothandel, van oudsher vooral gespecialiseerd in sanitair, ook installatiematerialen voor ‘achter de muur’ te gaan leveren. Galvano streeft er naar een ‘one-stop-shoppng-adres’ te zijn voor de badkamerprofessional.

 

Van de ruim duizend artikelen die zijn toegevoegd aan het assortiment is driekwart uit voorraad leverbaar. Het gaat hier om elektrisch gereedschap, handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, tapes, pijpbewerkingsgereedschap, bevestigingsmaterialen, lijmen, kitten, tegelgereedschap, slijpschijven en elektra. Daartoe heeft de groothandel een samenwerking gesloten met Bosch, Makita, Bahco, Stanley, 3M, Rothenberger, Fischer, Den Braven, Rubi en Saint-Gobain Abrasives. Allle producten zijn, inclusief voorraad, prijs en productinformatie te vinden op de website én in de onlangs geïntroduceerde app. Begin juni houdt de groothandel het eigen vakevent Badvak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.