fbpx
Nieuws

Webinar over stofvrij werken

Webinar over stofvrij werken

Stofvrij werken is een heet hangijzer op de bouwplaats. Om uitvoerende bedrijven bij te praten over wetgeving en beschikbare gereedschappen houdt Eisma Bouwmedia een op 17 april een webinar.

 

 

Bedrijven in de bouwsector schaffen steeds meer stofvrije apparatuur aan voor onder meer boren en frezen. Gerichte controles van de Inspectie SZW in de bouw hebben gezorgd voor een snel stijgende aanschaf dergelijke apparatuur. Het gaat hierbij vooral om middelen om te voorkomen dat bouwvakkers kwartsstof inademen. In de installatiebranche gaat het dan vooral om boor en freeswerkzaamheden.

 

Eisma Bouwmedia houdt op 17 april van 16.30-17.30 een webinar. Sprekers zijn deskundige André Moons van TNO, Ronald La Croix van gereedschappenleverancier Festool en Hein Ansems, arbocoördinator bij BAM Woningbouw. Een webinar is een live online seminar – te volgen vanachter de pc, laptop of tablet – waarvoor kijkers zich gratis kunnen inschrijven via www.bouwwebinar.nl. Het is interactief: tijdens de uitzending kunnen kijkers via het chatscherm vragen stellen, die door een team van moderatoren worden behandeld. In sommige gevallen worden de vragen doorgezet naar de uitzending, soms worden ze rechtstreeks beantwoord door de moderatoren.

 

Klik hier voor gratis aanmelding.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.