fbpx
Nieuws

Gasdetector met Bluetooth

Honeywell introduceert een vaste gasdetector met Bluetooth voor commerciële en licht industriële toepassingen. Gebruikers kunnen het apparaat makkelijk instellen en beheren via een simpele smartphone app.

De Sensepoint XCL is een apparaat dat aan de wand wordt bevestigd en dat gevaarlijke niveaus van specifieke gassen controleert – ammoniak, koolmonoxide, waterstofsulfide, stikstofdioxide, zuurstof- of brandbare gassen – zodat activiteiten en werknemers veilig blijven.

Wanneer het apparaat wordt gekoppeld met een smartphone via een te downloaden app, kan een installateur de detector in gebruik nemen, onderhouden en beheren zonder dat een tweede werker in een regelkamer nodig is. Het vereenvoudigt ook het genereren van systeemrapporten die nodig zijn voor regelgevingsnaleving.

Tien meter

Met Sensepoint XCL kunnen gebruikers tot op een afstand van tien meter draadloos taken uitvoeren voor makkelijke installatie en uitvoering en het kan door één werker worden geïnstalleerd en gekalibreerd. De intuïtieve Honeywell Sensepoint XCL app regelt installatie, kalibratie, testen en onderhoud en zorgt ervoor dat gebruikers testcertificaten, onderhoudsrapporten en documentatie kunnen genereren.

Sensepoint XCL, kan worden gebruikt met Honeywell’s Touchpoint Plus-controller en met andere controllers en automatiseringssystemen in gebouwen en wordt aanbevolen voor veel commerciële en licht industriële omgevingen waaronder garages, parkeerplaatsen, ziekenhuizen, verwarmingsruimtes, tankstations, commerciële keukens, busstations, magazijnen, batterijruimtes, hoge flatgebouwen, en laadperrons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.