fbpx
ISH 2019

Geberit vernieuwt DuoFresh

De geurzuiveringstechniek van Geberit, DuoFresh, komt in een vernieuwde variant op de markt. De techniek met koolstoffilter en reinigingstabletjes is dan ook op andere inbouwreservoirs toe te passen.

De losse module maakt het mogelijk dat DuoFresh ook in de bestaande Sigma-inbouwreservoirs (vanaf 2002) van de Zwitserse fabrikant past. Voorheen moest men voor de toepassing van DuoFresh een apart inbouwresorvoir toepassen.

DuoFresh bestaat uit een ventilator met filter die actief toiletgeuren uit de pot afzuigt. De lucht wordt in het filtertje gereinigd, en langs de bedieningsplaat weer de ruimte in geblazen.

Sticks

Ook het spoelwater kan van extra frisheid worden voorzien. Hiervoor heeft Geberit nu eigen toiletsticks, die via de stickhouder achter de bedieningsplaat kunnen worden geplaatst. Eén stick gaat ongeveer 120 spoelingen mee. In de oude situatie bestond deze optie uit een slede waarin een geurblokje in het inbouwreservoir geworpen kon worden.

De module wordt met stroomkabel, inbouwraam, filter, inworpschacht en sticks geleverd. DuoFresh is te combineren met bestaande Sigma-bedieningsplaten. De bedieningsplaat wordt dan niet langer naar voren geklapt, maar zijwaarts bewogen om de module bereikbaar te krijgen.

De vernieuwingen van DuoFresh komen in juli 2019 voor de markt beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.