fbpx
Nieuws

Groen licht voor Duurzaam Verwarmd

De vakbeurs Duurzaam Verwarmd gaat door. De organisator van het evenement in Haarlemmermeer Expo heeft groen licht gekregen om door te mogen gaan. Duurzaam Verwarmd wordt van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september gehouden.

Duurzaam Verwarmd wordt tegelijkertijd gehouden met Solar Solutions, een internationaal event voor zonne-energie. Aan het event nemen zo’n 70 fabrikanten, leveranciers en groothandelaren deel. Aanvankelijk zou het event in maart gehouden worden.

Om bezoekers te spreiden en zo te grote drukte te voorkomen moeten bezoekers zich registreren voor een specifieke dag en tijdslot van vier uur. Men kan er voor kiezen om de beurs te bezoeken tijdens een tijdslot van 9:00 tot 13:00 of tijdens een tijdslot van 13:00 tot 17:00. Ook zijn de hallen zo ingericht dat 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft, en zijn er voldoende hygiëne-maatregelen getroffen. Beursorganisator Good! was initiatiefnemer van het platform Veilig naar de Vakbeurs en medeopsteller van het protocol voor de zakelijke evenementensector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.