fbpx
Nieuws

Heycop overgenomen door R-Vent Group

Heycop overgenomen door R-Vent Group

Heycop Systemen B.V. (Heycop) en R-Vent Group B.V. (R-Vent Group) hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de ventilatie activiteiten van Heycop aan R-Vent Group

Alle productgroepen en commerciële activiteiten worden voortgezet binnen een nieuw bedrijf dat volledig eigendom is van de R-Vent Group, de koepel boven onder meer Bergschenhoek Luchtcomfort. Heycop Ventilatie B.V uit Nieuwegein zal met de huidige medewerkers de commerciële activiteiten voor ventilatieroosters, ventilatiesystemen en suskasten voortzetten. Met de overname van de ventilatie activiteiten van Heycop voegt R-Vent Group naast een groot aantal producten ook kennis en kunde aan haar portfolio toe op het gebied van ventilatiesystemen type C. Hierdoor complementeert R-Vent Group haar productgamma door naast complete D-systemen nu ook complete C-systemen te leveren. Jeroen Rook, directeur R-Vent Group: “Als marktleider op het gebied ventilatiesystemen willen we de klant het complete portfolio van C- en D-ventilatiesystemen aan kunnen bieden. Met de toevoeging van de productgroepen van Heycop verstevigen we onze positie op het gebied van C-systemen voor zowel de renovatie als de nieuwbouw.”.

 

 

1 reactie op “Heycop overgenomen door R-Vent Group

  1. Fred schreef:

    verstevigen, compleet leveren, met huidige medewerkers voortzetten. Allemaal mooie woorden voor een vies woord: reorganisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.