fbpx
Nieuws

Immergas opent vestiging in Nederland

De Italiaanse verwarmingsfabrikant Immergas gaat een vestiging openen in Nederland. Het bedrijf gaat zich in ons land vooral richten op de (hybride) warmtepompen.

De fabriek van Immergas staat in Brescello, in de regio Emilia. De ketel en warmtepompfabrikant heeft 12 commerciële vestigingen in Europa en twee in Azië.

De vestiging in Nederland wordt op 1 november geopend in Zwolle. De nadruk zal liggen op de levering van een compact hybride systeem met warmtepomp en geïntegreerde HR-combiketel, de Magis Combo. Deze warmtepomp wordt geleverd in 3 enkelfasige versies (4, 6 en 9 kW), de bijbehorende HR-combi ketel levert tot 27 kW voor sanitair warm water en 24 kW voor verwarming. Immergas levert ook zonneboilersystemen.

7 reacties op “Immergas opent vestiging in Nederland

 1. andre schreef:

  Is Immergas te vergelijken met Ferroli wat ook uit Italië komt?

  • Erwin schreef:

   Ik werk al jaren met Immergas (hybride) warmtepompen.
   De Magis Combo (hybride warmtepomp) van Immergas is al meer dan 5 jaar op de markt.
   Het toestel van Ferroli is vergelijkbaar met dat van Immergas, ik ken het toestel van Ferroli niet dus daar kan ik niks over zeggen, de Magis Combo ken ik wel en dat is een mooi en goedwerkend toestel.
   Ik werk er al jaren mee en heb er geen problemen mee gehad…
   Immergas staat ook op de beurs in ’s Hertogenbosch dus als je langs komt dan kun je de toestellen van Immergas bekijken.

   • Eric schreef:

    Ferolli / Agpo is de grootste troep onder de zon. Ben 25jaar cv instalateur en de meeste toestellen worden na 6 a 8 jaar vervangen, uitzonderingen daar. Maar uit Italië komt niet veel soeps. Ferrari ( F1), Alfa Romeo , Fyra treinen.

   • Robèr van den Brink schreef:

    Hi Erwin, als je zegt dat je al jaren met Immergas werkt, is dat dan als zelfstandige of vanuit een bedrijf? Ik heb namelijk interesse in een hybride warmtepomp van Immergas. En met mij nog 5 geïnteresseerden.

 2. Henk schreef:

  Ferroli is niet te vergelijken qua omvang en grootte met Immergas. De warmtepompen die Immergas produceert werden al 8 jaar geleden in de markt gezet. Die ervaring zie je terug in de kwaliteit en constructie. Ik heb hun productie dit jaar gezien tijdens een bezoek, strak en lean met heel veel kwaliteits controles.

 3. EGJ elektro schreef:

  Sinds kort werk ik met Immergas, Erwin kon ik al een tijdje en geeft mijn bedrijf op weg geholpen met deze toestellen.

  Naar ervaringen om mij heen die een toestel hebben van Immergas, zijn erg tevreden.

  En ik vindt dat een merk niet mag worden weg gedrukt omdat het uit een bepaald land komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.