fbpx
Nieuws

De Beurs Building Holland, die van 9 tot en met 11 april in de RAI in Amsterdam werd gehouden, werd door 13.000 mensen bezocht. Ruim 200 exposanten stonden op de beurs met diverse noviteiten. Ook waren er 250 kennissessies op vijf verschillende podia. Over het algemeen werd de beurs door zowel bezoekers als exposanten als zeer positief ervaren.

Rabobank Innovation Challenge

Op de beurs werd ook de prijswinnaar van de Rabobank Innovation Challenge bekendgemaakt. GOOEE mocht zich de overall winnaar van deze Challenge noemen, waarvoor 69 innovaties waren ingeschreven. Dit open platform brengt gebouwcontrole, communicatie, monitoring en data-analyse bij elkaar. De applicatie verbetert de gebouwprestaties, waar de eigenaar of de facilitair manager van een gebouw gebruik van kan maken. Dit platform biedt economisch voordeel, maar ook voordeel bij het beheer van het gebouw.

Het IoT platform van GOOEE zet via Building Holland de eerste stappen op de Europese markt. Directeur Andrew Johnson wilde de keuze voor Nederland graag toelichten. “Nederland is progressief en staat open voor innovatie. Bedrijven zijn graag bereid om de samenwerking aan te gaan. En dat is exact wat wij willen, want ons IoT-platform is een open platform.”

De volgende editie van Building Holland staat op de agenda van 24 tot en met 26 maart 2020 in RAI Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.