fbpx
Nieuws

Inschrijving VSK Awards geopend

De inschrijving voor de VSK Awards is weer geopend. De tweejaarlijkse prijs voor de installatiebranche beloont innovatie in de installatiebranche. De Jaarbeurs, organisator van de grootste installatievakbeurs van Nederland, roept fabrikanten en installateurs op hun oplossingen in te zenden.

In totaal worden op de openingsdag van de vakbeurs, op 4 februari 2020, vier prijzen uitgereikt. De genomineerden worden in december bekend gemaakt.

Inschrijven kan via de speciale site van de VSK.

Vier prijzen

De categorieën zijn als volgt: Gezond & Comfort, Energietransitie en Installateurszaken. Hier een uitleg hierover. Daarnaast wordt er net zoals eerdere edities uit alle genomineerden voor deze drie categorieën een publieksprijs uitgereikt.

De jury wordt dit jaar voorgezeten door Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra. In de jury verder Harm Valk (Nieman Raadgevende Ingenieurs), Martijn Verspeek (Installatiebedrijf Verspeek), Claudia Bouwens (Lenteakkoord), Marco Lammers (Geas Energiewacht), Lars Boelen (duurzaamheidsadviseur), innovatie-expert Theo Ockhuijzen, en Installatie.nl-hoofdredacteur Eddy Buiting.

Wie waren de afgelopen decennia nu de winnaars van die VSK Awards?

Hier een overzicht van de Hall of Fame van de VSK Awards.

VSK op Installatie.nl

Vakblad Installatie en Sanitair en Installatie.nl zijn zoals u gewend bent mediapartner van de VSK. Dat betekent dat deze merken de VSK Awards adopteren en in de aanloop naar en op de beurs nadrukkelijk en uitgebreid verslag zullen doen van de beurs. Zo kunt u weer de vertrouwde beursjournaals verwachten en hosten we op de beursvloer en via live-stream het Installatie.nl Nieuwscafé, waarin dagelijks diverse gasten uit de branche zullen worden geïnterviewd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.