fbpx
Nieuws

Installateur als energieregisseur

De Borgingscommissie van het Energieakkoord organiseert op 7 maart 2017 de Conferentie Energieakkoord in versnelling. In deze speciale netwerkbijeenkomst introduceren verschillende partijen hun initiatieven om de energietransitie te versnellen.

Directeur Erik van Engelen van Uneto-VNI presenteert hun visie op de energietransitie in de gebouwde omgeving. Centraal staat de installateur als energieregisseur op weg naar een CO2-neutrale gebouwde omgeving.

Manifest

De ambities van Uneto-VNI worden tijdens de conferentie nog eens bekrachtigd met de overhandiging van een Energietransitie-Manifest aan de voorzitter van de Borgingscommissie van het Energieakkoord, Ed Nijpels. In totaal zullen zes initiatiefnemers hun plannen op dinsdag 7 maart publiekelijk presenteren.

De conferentie is openbaar, heeft een interactieve opzet en is bedoeld voor zowel direct betrokkenen bij het Energieakkoord als andere belangstellenden die een bijdrage willen leveren aan een versnelling van de energietransitie. Aanmelden kan via de website van SER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.