fbpx
Nieuws

Installatie.nl start webinarhulp

Steeds meer branchegenoten maken gebruik van webinars. Deels gedwongen in tijden van corona, maar ook omdat online seminars steeds breder geaccepteerd worden. Als aanvulling of vervanger van een live-event. Daarom gaat Eisma Bouwmedia, het bedrijf achter Installatie.nl en Bouwwebinar.nl, haar dienstverlening verbreden.

Eisma is al 6 jaar bedreven in het produceren van webinars, en heeft hiermee al tienduizenden bouw- en installatieprofessionals bereikt. Naast de standaard webinars kunnen nu ook zelf geproduceerde webinars via onze kanalen uitgezonden, gepromoot of gedeeld worden. Daarnaast is het standaard webinar dat Bouwwebinar.nl kent, nu in verschillende varianten beschikbaar. Naast de luxe variant in onze studio, bestaat er nu ook de mogelijkheid voor een instapvariant, voor bijvoorbeeld een korte productintroductie of training.

Geen kopje koffie, wel de kennis

Hiermee heeft Bouwwebinar.nl nu een alternatief voor veel live presentaties die nu noodgedwongen niet gehouden worden. Te denken valt aan toolboxpresentaties, balie-bijeenkomsten bij de groothandel, of vertegenwoordigersbezoeken bij installatiebedrijven. Vergen de ‘grote’ webinars een relatief lange voorbereidingstijd, de instappers kunnen sneller gerealiseerd worden.

De webinars kunnen intern gehouden worden, maar ook uitgezonden worden via Installatie.nl. Webinars zijn live, maar ook on demand terug te kijken.

Meer weten?

Check hier het aanbod van bestaande webinars.

Bekijk hier de concepten die Bouwwebinar de bouw- en installatiemarkt nu biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.