fbpx
Nieuws

Jarig DWA doet klimaatadvies cadeau

De Rijssense vestiging van adviesbureau DWA gaat in het kader van haar 15 -jarig bestaan een non-profitorganisatie in noordoost-Nederland een oplossing cadeau doen op het gebied van energie, installatie of binnenklimaat. Hiervoor heeft de adviseur in het kader van haar bedrijfsjubileum een prijsvraag uitgeschreven. Non-profit organisaties kunnen zich inschrijven voor een prijsvraag om kosteloos denkkracht in te schakelen voor de verduurzaming van een eigen locatie. De prijs omvat advieswerkzaamheden die een waarde vertegenwoordigen tussen 30.000 en 50.000 euro.

Gert Harm ten Bolscher van DWA: “Verschillende organisaties hebben het gevoel dat de energiekosten lager kunnen of het binnenklimaat verbeterd kan worden. Vaak is er niet direct geld of kennis beschikbaar om onderzoek uit te voeren en een antwoord te vinden op dergelijke vragen. Daardoor blijven mooie kansen liggen of worden problemen niet opgelost. We vinden dat we vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid onze kennis en ervaring ook in moeten zetten voor een organisatie die een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving, maar niet de kennis of het budget heeft om de benodigde kennis in te huren.”

Het gaat in beginsel niet om realisatie, maar DWA gaat haar netwerk inzetten om dit te faciliteren. “Verschillende relaties hebben echter aangeboden om materialen of uren beschikbaar te stellen voor een eventuele realisatiefase”, zegt Ten Bolscher.
Alle Nederlandse non-profit organisaties in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland, ten noorden van de Rijn en ten oosten van de IJssel kunnen aan deze prijsvraag deelnemen.

De inschrijfformulieren kunnen worden ingestuurd (prijsvraagrijssen@dwa.nl) tot en met zaterdag 31 oktober 2015. Meer informatie hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.