fbpx
Nieuws

Klemkoppeling voor radiator

Viega heeft nieuwe klemkoppelingen voor radiatoraansluitingen ontwikkeld. Het gaat om een euroconus-schroefkoppeling met Viega Smartpress-aansluiting en een universele klemringaansluiting voor radiatoren- en vloerverwarmings-aansluiting.

Voor aansluiting van aansluitblokken wordt vaak gebruik gemaakt van euroconus-koppelingen. Die kan nu dus worden aangesloten op het Viega Smartpress-programma. Dat zou moeten zorgen voor een nette afwerking en voor een kosten- en tijdbesparende installatie.

Zonder perstang

De messing vernikkelde schroefkoppeling voor Viega Smartpress 16 mm is met name bedoeld voor gebruik met Fonterra-vloerverwarming en de verwarmingsgroepenverdeler DN 25. Universeel toepasbaar is de schroefkoppeling met klemringaansluiting door de euroconus-aansluiting. Hiermee is het aansluiten van een radiator ook mogelijk zonder persgereedschap.

Daarnaast brengt Viega een schroefkoppeling met een Viega steekzitting opname. Deze wordt gebruikt voor het aansluiten van de Viega radiator onderblokken en voor de DB buisonderbreker bij de badafvoeren met toevoerfunctie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.