fbpx
Nieuws

Linthorst neemt Tecco over

Linthorst Groep neemt het Zuid-Limburgse installatiebedrijf Tecco over. Dit meldt de technische dienstverlener op haar website.

Als ontwerpend installateur is Tecco vooral actief in de utiliteit. Het Limburgse familiebedrijf (12 mln omzet) wordt op 1 maart onderdeel van de Linthorst Groep, waar ook Linthorst Techniek deel van uitmaakt. Marco Diederen (50) en zijn neef Martin Diederen (51) blijven aan het roer. Tecco blijft een volledig zelfstandige organisatie.

Marco van Diederen: “Tecco is de afgelopen jaren sterk gegroeid, het is een heel mooi gezond bedrijf. Wij zijn net de 50 gepasseerd en willen nog lang niet stoppen. Door de aanhoudende groei en logistieke achterstand vanuit Zuid Limburg ten aanzien van technisch beheer, moeten we verder bouwen aan onze organisatie. We hebben er daarom voor gekozen om een partij te zoeken die ons hierbij kan helpen.”

Bij Linthorst Techniek werken 400 mensen. Het bedrijf heeft een omzet van €60 miljoen. Gijs Linthorst: “De samenwerking met Tecco geeft ons de mogelijkheid om onze kennis en innovaties breder in te zetten en zo direct extra toegevoegde waarde te leveren voor de klanten van Tecco. En voor Linthorst betekent deze groei een steviger fundament om door te kunnen blijven investeren in kennis en innovatie. Om zo ook onze ambities in de energietransitie waar te kunnen blijven maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.