fbpx
Nieuws

Makelaar begint installatiebedrijf

In Enschede heeft makelaarskantoor Extra Makelaars een eigen installatiebedrijf opgezet. Dat schrijft Tubantia. Extra Installatie bestaat inmiddels uit vier medewerkers. Een jaar geleden begon het bedrijf al een klussendienst door twee bouwvakkers in dienst te nemen. Inmiddels bestaat de klussendienst uit veertien medewerkers.

De toevoeging van een eigen klussenbedrijf is volgens directeur Arjan Hollink een gat in de markt gebleken. Mensen die een huis kopen vinden het prettig dat ze niet hoeven te zoeken naar vakmensen voor de nieuwe keuken, badkamer, het schilderwerk of de vloerverwarming. “Ze blijken dat graag aan ons over te laten nadat er rond de koop een vertrouwensband is ontstaan”, zegt Hollink in Tubantia. “Het is voor mensen lastig om vaklieden te vinden. De makelaar is dan een handig aanspreekpunt.”

Zowel de klussendienst als het installatiebedrijf hebben meer dan genoeg werk en zijn niet alleen voor mensen die ook van de feitelijke makelaarsdiensten gebruikmaken. Iedereen kan er terecht, maar de klanten van het makelaarskantoor krijgen voorrang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.