fbpx
Nieuws

Techniek Nederland heeft het platform De Makers van Morgen opgericht. In deze etalage van de sector worden verhalen en technische hoogstandjes van bedrijven in de installatietechniek getoond.

Doel is om de maatschappelijke uitdagingen en de rol van de technieksector hierin aan het Nederlandse publiek te laten zien. Uiteraard is het ook een doel om mensen te verleiden om te kiezen voor een baan in de techniek: op dit moment is er een groot tekort aan vakmensen in de sector. Doekle Terpstra voorzitter van Techniek Nederland. “De Makers van Morgen is de etalage van de technieksector. Handige handen, knappe koppen en slimme innovaties. We laten de geweldige prestaties zien die onze leden dagelijks leveren.” Bij Techniek Nederland zijn ongeveer 5000 bedrijven aangesloten.

Opvolger Techniek Achter Nederland

Het platform is de opvolger van De Techniek Achter Nederland, dat 9 jaar actief is geweest. Dit platform was geïnitieerd vanuit het grootbedrijf. Het nieuwe platform moet ook de mkb-leden van Techniek Nederland, het grootste deel van de achterban, een gezicht geven. Techniek Nederland brengt het nieuwe platform onder de aandacht bij een breed publiek. De komende weken zijn er commercials te horen op Radio 1. Daarnaast is een De Makers van Morgen-video vanaf vandaag te zien op alle social mediakanalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.