fbpx
Nieuws

Meer rendement op installatiebedrijf

Een nieuw initiatief van Installatie.nl en RHM: krijg in een interactief online spreekuur uur tijd allerlei bruikbare tips om een beter rendement te draaien met je installatiebedrijf. Op donderdag 17 november kun je tussen 12.30 en 13.30 gratis gebruik maken van de expertise van installatie-accountant en Installatie.nl-blogger Stefan van Maasakkers.

Meer weten of aanmelden: dat kan hier.

In een uur tijd veel munitie voor betere resultaten: alles over hoe je kostprijzen berekent, meer rendement haalt uit je inkoop, of organisatorisch kunt verbeteren. Stefan van Maasakkers adviseert al jaren tientallen installateurs, waardoor hij voor elk bedrijf in het mkb bruikbare benchmark biedt. RHM deelde deze informatie in het verleden ook onder meer voor regiobijeenkomsten van Techniek Nederland, en nu dus ook voor de lezers van Installatie.nl. Het Installatie-spreekuur is een uur lang live via een webinar-tool. Dit betekent dat kijkers in een prive-chat vragen kunnen stellen aan een team van moderatoren en zo online advies krijgen over keuzes in de bedrijfsvoering.

Het spreekuur is bedoeld voor DGA’s, bedrijfsleiders, inkopers en leidinggevend kader van installatiebedrijven. Zij krijgen in dit uur inzicht over de knoppen waar aan gedraaid kan worden om het rendement te verbeteren.

Stefan van Maasakkers is al jaren huiscolumnist in vakblad Installatie en Installatie.nl. Het bedrijf RHM publiceert jaarlijks benchmarkt over de prestaties van installatiebedrijven. Uit de laatste benchmarkt bleek dat een groot aantal bedrijven ondanks de hoogconjunctuur verlies maakt. Een van de stokpaardjes van Van Maasakkers is een gezonde ontwikkeling en doorberekening van kostprijs uurloon in de bedrijfsvoering. Hierover geeft hij in het online spreekuur diverse tips.

Het webinar Meer rendement voor je installatiebedrijf is kosteloos voor installatiebedrijven, lezers en users van Installatie en Installatie.nl. Meer webinars bekijken? Bekijk hier het aanbod van Bouwwebinar.nl. Wanneer je eenmalig hebt geregistreerd kun je alle webinars terugkijken. Die gaan vooral over technische onderwerpen zoals warmtepompen en ventilatietechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.