fbpx
Nieuws

Winnaars Leiding Quiz bekend

De Installatie Leiding Quiz, de online kennisquiz over leidingsystemen, heeft een winnaar: Michel Gankema. De BIM-modelleur van het Comfort Partners uit Amsterdam maakte slechts 1 fout in de opgaven van de quiz, en was hiermee de beste van 206 deelnemers.

De Leiding Quiz, die Installatie.nl organiseert samen met leidingspecialist Viega, was tot dusver de pittigste quiz, althans wanneer we kijken naar het niveau van de inzendingen. De helft van de inzenders had niet meer dan de helft van de vragen goed.

Bekijk hier de opgaven én de antwoorden

Dit is de Top 3

‘Leidingtechniek-slimste’ Michel Gankema maakte slechts één fout, waardoor hij met de de dinerbon van Viega aan de haal ging. Rick Garstman wint een jaar lang vakinformatie print en online van Installatie.nl. Ed Stutvoet wint het professionele werkkledingpakket van Mascot Workwear. In totaal speelden 206 mensen mee.

Binnenkort komen we met een nieuwe ronde Installatie Quiz. Eerdere opgaves en antwoorden bekijken: dat kan hier. Wil jouw bedrijf samen met Installatie.nl een Installatie Quiz maken? Neem dan hier contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.