fbpx
Nieuws

Modernste servicelokaal van Nederland’

Modernste servicelokaal van Nederland'

Het Radius College in Breda heeft een nieuwe servicevleugel van haar technieklokaal in gebruik genomen.

 

 

De opleider, die 130 BBL leerlingen opleidt op niveau 2, 3 en 4, heeft op de vide een ruimte ingericht met onder meer 17 HR-ketels, 7 geisers, 1 VR-ketel, 2 zonneboilers, 2 warmtepompen en een HRe-ketel. Volgens functiedocent Luuk Kuijlen beschikt de onderwijsinstelling hiermee over de modernste faciliteiten voor het opleiden van servicemonteurs niveau 3+, waarbij de plus staat voor een niet-officieel erkende upgrade van de monteursopleiding met meer natuur- en scheikunde en les in systeemdenken. Het Radius College wil jaarlijks minimaal 12 leerlingen op dit niveau opleiden. Als reactie op de markt start het Radius College dit jaar ook met een maatwerk BOL-opleiding. Ook opleider InstallatieWerk maakt gebruik van het technieklokaal.

Het servicelokaal van het Radius College is geinstalleerd door Nous Installatie uit Breda. Dit bedrijf neemt ook leerlingen af van de opleider.

 

In het verschenen nummer van vakblad Installatie en Sanitair een uitgebreide reportage. Klik hier voor een gratis proefnummer of een voordelig (proef)abonnement.

_MG_0604.JPG_MG_0610.JPG

1 reactie op “Modernste servicelokaal van Nederland’

  1. charlie schreef:

    eindelijk een school die het weer snapt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.